Sponsrat av Clarion Hotel Malmö Live

2020-01-20

På Besök – Home away from home

Vill ni se hur vi har det när vi övernattar i Malmö? Jag tycker ju att vi bor så fint och skönt att vi skulle kunna göra det som en del av På-besök-serien. Här är vårt Home away from home i Malmö. Får jag presentera ClumskasvitenClarion Hotel Malmö Live.

Man kliver först in i en liten hall där alla väskor och ytterkläder får plats men skyndar vidare in i det stora rummet som kombinerar vardagsrum, matplats och ett litet kök. Hela sviten är på 75 kvadrat och ligger högt uppe i det himmelsblå på 23e våningen. Grannen heter Zlatan.

Jag ska skynda mig att säga att vi inte alltid får bo i Chlumskasviten men den här gången strax innan jul hade vi tur. Den hade precis invigts av Renata Chlumska själv som besteg fasaden. Hon har även skänkt hotellet attiraljer från sina äventyr. Dessa pryder nu sviten på olika ställen, som konstverk. Ska vi titta in i vårt sovrum?

Här sov vi gott och även barnen framåt småtimmarna även om de börjar natten i sina egna sängar så slutar den alltid hos oss.

På väg in i det lite större badrummet av de två passerar vi en riktig malmödörr. Den visar kullerstensgatan upp från möllan till Johannesskolan.

En fin sak med att hyra den här sviten är att för varje natt som någon sover i den skänker Clarion Hotel Malmö Live 500 kr som via Unicef som arbetar för att barn i Kambodja ska få sova gott i trygga sängar.

Snygga skinnstolar. Med bra snurr hälsar Gottfrid.

Fina detaljer och en utsikt man aldrig tröttnar på.

En Gottfrid som känner sig som hemma.

Och ännu en vacker malmödörr. Denna föreställer Möllevångstorget och gömmer det lilla köket bakom.

Tack för besöket säger vi och tack Clarion Hotel Malmö Live för att vi får bo så skönt!

 

 

 

28

Kommentera

Sandy

Vilka fantastiska bilder! Det ser ut som att ni har det alldeles underbart i ert Malmö-hem 🙂

midis

Underbara bilder <3

Sickan

Wow!! :))

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.