2020-01-11

En uppdatering på de tre.

Minns ni detta? Jag tänkte att vi kunde ta en snabb uppdatering.

Fråga 1: Är ni klara nu då?

Ja nä inte alls. Vi har nog mer att göra nu än när vi började. Eller så är det ju inte såklart men vi har insett hur stort det är och hur lång tid allt tar. Och hur mycket vi vill göra. Nu mer än någonsin drömmer jag om hur fint Ramsåsaskola kan bli. Vi försöker att inte stressa utan renoverar i perioder. Just nu har vi lite paus. Till sommaren har vi stora planer.

Fråga 2: Blev det en lägenhet i Malmö?

En malmlägenhet blev det inte. Vi fick något annat mysigt. Vi har en övernattning där lakanen alltid är rena och krispiga. Där utsikten är makalös och frukosten står uppdukad varje morgon från kl 07:30. Vi bor högt upp i det himmelsblå på Clarion Malmö live. Jag sitter just nu i min sköna säng bredvid min krukväxt som alltid finns på plats och blickar ut över ett vackert Malmö och skriver detta. Det blir nog en fin dag. Vi kallar det vårt Home away from home. Vill ni läsa mer om stunderna i vårt malmöhem kan ni göra det här, här och här.

Fråga 3: Är svärfar singel?

Njä det tror jag inte hehe.
37

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.