2019-12-28

Finbesök i Ramsåsaskola

Det har varit en så fin jul på så många sätt. Men bäst av allt är kanske att detta är tiden på året när alla som flyttat bort kommer hem. Och har man riktigt tur så får man mellan alla julfiranden umgås med dem man gillar allra mest men sällan träffar. Jag har en favorit. Min kusin Jens. Han bor i Berlin med sin Julia och är nästan aldrig hemma men till julen kommer han och idag kom fick vi besök av de båda. Som jag njöt.

Vi åt pepparkakor med möglig ost och liten rund tigerkaka. Vi pratade om berlinska stadsdelar och zlatanstayn. Efter besöket skulle de vidare in till Malmö, sätta sig på en pub och hela gänget vänner skulle titta förbi och dricka öl. Lite malmösugen blev jag ändå.

30

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.