2019-11-08

Veckans shopping

Här är veckans skörd. Två krukor med en blomma jag inte minns namnet på från Åbergs trädgård där vi var på utflykt hela familjen i helgen som gick. Ett paket till min Hampus som fyller trettio på söndag. Han läser inte min blogg så jag kan berätta för er att det ligger en tröja i. Två makalöst vackra bordslampor i mintigaste grönt från Art  n deco world. Ett pussel till Gottfrid med både en grävskopa och en dinosaurie på. Sen kanske vackrast av allt, jag har köpt en gren/kvist från AB Småland som ska få hänga och torka i min knopplist i köket. Kan någon gissa vad det är, vilket träd den kommer från? En ledtråd är att den är god att äta.

33

Kommentera

Pops

Hm. Från surgubbehörnet tycker vi du ska köpa strumpor till jubilaren. Han tycks ju inga äga.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.