Sponsrat av CLARION HOTEL MALMÖ LIVE

2019-11-03

Home away from home

Vi älskar vårt home-away-from-home hos Clarion Malmö Live. I fredags var det fest i vårt living room. Vi fick en skön plats där vi hängde hela den tidiga kvällen med olika vänner och kusiner som kom och umgicks. I andra änden av lokalen pågick världens fest med tema Movember. Man kunde få skägget rakat, en arm tatuerad och trycka på tusenkronorsknappen. Gjorde man det sista regnade det guldigt konfetti och man hade donerat tusen kronor till kampen mot prostatacancer. Innan klockan ens var sent blev jag sugen på nudlar och Hampus på roomservice. Så vi tackade för oss och åt middag i sängen.

 

 

 

29

Kommentera

Steffe&Joanna

AW är ändå det bästa m arbete . . .

Franke

Vilken lyx

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.