2019-10-30

Kul i punktform

Visst känns det som att det händer extra mycket roligt nu? Alla är så kreativa och modiga. River upp, startar om, bildar familj, provar nytt, byter drömmar, drömmer mindre, drömmer större. Allt bubblar verkligen och det är fantastiskt att få åka med. Här kommer det roliga i punktform.

  • Dessa två i form av Her way ser till att Malmö får ett workspace för kvinnliga företagare. Fantastiskt. Nathalie (grundaren) till höger har dessutom börjat blogga igen tillsammans med ett skönt gäng.

 

  • Min favoritperson i hela universum och världens bästa pappa fyller trettio om en dryg vecka. Som han ska firas!

 

  • Beyond Us har premiärat och firade med bloggmiddag och stor fest. Titta vilket makalöst vackert dukat bord, signerat Christin och Sanna.

 

  • Med Beyond Us har min kläduthyrning smygstartat och jag hade en härlig första dag i showroomet i fredags. Inom kort kommer all info man kan tänkas behöva för att hyra klänning. Men behöver man en klänning innan det är det bara att mail mig på hello@kajsamagdalena.se så gör vi dig fin till festen.

 

  • Man skulle nog kunna säga att det är babyboom just nu bland mina nära och kära. Men inget är så stort som att vi väntar en liten ramsåsatös på andra sidan åkern. Min lillebror och hans Frida ska få en bebis och Gottfrid och Beate en liten kusin. Här är de båda en sensommarkväll mellan deras hus och vårt.

 

 

  • Jag vet att gerberablomman är otrendig men jag gillar den och idag har den fått vara med och piffa Ramsåsaskola. Vi får nämligen ett kärt återbesök imorgon av ett kärt tv-team som ska spela in till ett kärt tv-program. Så himla spännande.

Här kommer ett tillägg några dagar efter. För att inte långt efter att jag postat detta inlägg lanserar Maja hemsida och webbshop. Så himla roligt och bubbligt om något. Nu kan vi allihop köpa knutar från ORKEN STUDIO!

 

 

44

Kommentera

Håller med dig om att det är så mycket som bubblar nu! Det känns pepp och inspirerande! Jag fick en inbjudan till ett bröllop igår och började reda tänka på kläder tills dess. Tänkte direkt på dig och din uthyrning, kan man hyra på håll? Har i och för sig på mig 9 månader innan det är dags. Haha, men det gäller att vara ute i god tid!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.