Sponsrat av CLARION HOTEL MALMÖ LIVE

2019-10-27

Familjen Baekmark Månsson flyttar in.

Vi har fått ett malmöhem. Och inte vilket hem som helst. Det ligger högt upp bland molnen med vacker utsikt över vår favoritstad. Beläget mitt i smeten med egna restauranger och barer. Det serveras frukost varje dag och vi behöver aldrig diska. Vi har stort badkar och på kuddarna ligger det små chokladbitar. Clarion Hotel Malmö Live är vårt nya home-away-from-home.

I fredags flyttade vi in. Hela familjen och en blomkruka. Här ska vi få bo ibland och ni kommer få hänga med. Vi har massa roligt inplanerat. På fredag är det afterwork med movember tema, kanske att Hampus slår på stort och rakar av sig skägget. Det blir härliga middagar i restaurangerna och kanske till och med sovmorgnar i manglade lakan. Sen närmar sig julen och vi ska få gå på julmarknad i lobbyn. Allt detta och lite mer.

Vi ses kanske redan på fredag, ta med dig en vän med mustasch.

41

Kommentera

Hans

Wow vilken lyx

Osse

Härligt heja heja friskt humör! 🤙

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.