2019-10-20

Min kläduthyrning

Det har inte alls varit min mening att hålla er på sträckbänken. Att dra ut så väldigt på att berätta vad det egentligen är för ett projekt jag håller på med. Men nu slår jag ju upp portarna på fredag så det är högtid att jag berättar om min alldeles egna kläduthyrning; Kajsa Magdalena style for rent. Här ska jag få vara, i ett litet hörn hos Beyond us med utsikt över Malmö och kanalen som flyter förbi precis nedanför mina klädställningar. Här har jag ett stort vackert skåp med mina käraste väskor i och ett ellipsformat marmorbord där man kan slå sig ner och prata klänningar. Allt går i en skön beige färg förutom mina sprakande kläder. De är så tjusiga och helt nysteamade. Allt känns nytt och allt är så spännande. Jag har varken en färdig hemsida eller Instagram att göra reklam för men det kommer. Precis som allt annat som ska hända den här veckan. Kreativt, härligt kaos. Om ni vill kan ni följa ändå @kajsamagdalenastyleforrent kommer den heta. Och om ni vill ha en fin nyårsblåsa eller kanske ett par bröllop att gå på så kom och hyr hos mig!

 

41

Kommentera

Fantastiskt!!! Är så stolt! Kram

allt är fantastiskt! vill inget annat än att hyra av dig! och beige 4ever

Wow vad roligt! Jag kommer och klämmer på kläderna. Kram

Wow, så rolig och genial idé! Lyllos alla Malmö-bor. 😊

Karin

Sååå genialisk idé! ✨ Heja dig!! ❤️❤️

Anne

Grym idé. Ska definitivt komma förbi och kika!

en-lang-blondin

Jag kommer att bli din kund! Garanterat. Älskar det!
Och du kommer att rocka! Heja dig!

Gud så roligt!!! Önskar jag bodde i Malmö för detta!

Sandra

Önskar också att jag bodde i Malmö nu! Men om du öppnar en filial i Stockholm så blir jag din kund omedelbart 🎉👏

står i kö! 💛

Jessika

Vilken strålande idé!! 👍

Osse

Mycket bra.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.