2019-10-20

Kajsa Magdalena – Style for rent.

Foto: Hanna Skoog

Min kläduthyrning. Ett fysiskt showroom i en digital modevärld. Här kan man slå sig ner vid det ellipsformade marmorbordet, få rosa bubblor i en antik kupa och serveras klänningar på ställning. Jag har under mina år i modebranschen samlat på mig en modeskatt. Den skatten är nu till uthyrning. Till en början sker det mesta i showroomet, stylingen, mötena och uthyrningen. Men så småningom planerar jag även för en plats online där hela kollektionen kan visas upp. Skulle man vilja hyra på distans innan det skickar jag jättegärna. För att boka en tid eller ställa en fråga kan man maila mig på hello@kajsamagdalena.se eller skicka ett meddelande på Instagram.

Showroom adress: Södra Vallgatan 5. Hemsida: kajsamagdalena.se. Instagram: kajsamagdalena.se

 

44
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Fantastiskt!!! Är så stolt! Kram

allt är fantastiskt! vill inget annat än att hyra av dig! och beige 4ever

Wow vad roligt! Jag kommer och klämmer på kläderna. Kram

Wow, så rolig och genial idé! Lyllos alla Malmö-bor. 😊

Karin

Sååå genialisk idé! ✨ Heja dig!! ❤️❤️

Anne

Grym idé. Ska definitivt komma förbi och kika!

en-lang-blondin

Jag kommer att bli din kund! Garanterat. Älskar det!
Och du kommer att rocka! Heja dig!

Gud så roligt!!! Önskar jag bodde i Malmö för detta!

Sandra

Önskar också att jag bodde i Malmö nu! Men om du öppnar en filial i Stockholm så blir jag din kund omedelbart 🎉👏

står i kö! 💛

Jessika

Vilken strålande idé!! 👍

Osse

Mycket bra.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.