2019-10-12

Lördag

Den här lördagen sparar vi nånstans i minnet nära tillhands där vi kan plocka fram och njuta igen. Ganska spontant hamnade vi i Malmö. Blev bjudna på hembakat, tog en loppisrunda och slutade på pizzahak.

Fler bilder från det här fina hemmet där Gottfrid och Gustav äter äpplekaka kan ni se här.

Här är vi, lördagsgänget utanför Trollets loppis. Annars är detta nog min favoritloppis i Malmö. Jag fyndade massa fint idag. Kommer ni ihåg när jag var hemma hos Anna. Jag inspirerades av hennes fina krus på köksbänken och har letat lite sedan besöket hos henne. Idag hittade jag två! Och en höganäskruka, en grön vacker historia och en söt liten brödrost som inte fungerar.

Tack lördag!

30

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.