2019-10-01

I ett regnigt Köpenhamn

Tidig morgon, i hällande regn åkte jag och min lilla Beate över bron till Köpenhamn. Vi hade massor på schemat, lite nytta lite nöje. Allt på samma dag och allt i ett ösande regn. Det är någon månad sedan nu men låt oss titta tillbaka.

Vi hade en frukostdate här, på Il Buco som ligger i en del av Köpenhamn man kanske inte är i så ofta. Köpenhamnarna måste vara bäst på frukostar. Vem annars kan göra rågbröd och ett paket lurpak spännande? Fler bra frukostställen i Köpenhamn är Sonny, Granola, Atelier September, Apollo, Lille Bakery och Barlie

Regnet slutade ösa ner och nästa kaffedate var på Barlie. Vi köpte med oss kaffe och satt i en trapp framför en snygg port. Detta i kanske Köpenhamns mysigaste kvarter. Eller nä det finns så många, kan inte välja. Här ligger i alla fall de vackra gula kartoffelrekkene, små mysiga lokaler och Frama.

Runt om hörnet ligger BOYYbutiken. Ville ha allt.

Köpenhamns mest fotograferade uteservering, Beau Marche. Jo förälskelsen fick följa med hem, min alldeles egna Boyy. Här fick den ute och svänga för första gången.

Klockan blev lunchtid. Sen lunch med ett halvt glas naturvin på Apollo bar. Innan jag åkte hem han jag med ett showroom med vackert rosa tak, en SS20 kollektion och imponerande lampa. Kan sakna alla dessa danska showroom, det ena mer storslaget än det andra.

Puss Köpenhamn!

 

44

Kommentera

majadelborn

åhhhh allt ser så härligt ut

Lisa

Jättefina bilder från Köpenhamn! De gula byggnaderna som du menar är dock inte Kartoffelrækkerne, utan de heter Nyboders mindestuer. Kartoffelrækkerne ligger i en annan del av stan, mellan Østre Anlæg och Sortedamssøen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.