2019-09-06

Allt började med en kurs

 

Så stod det på framsidan av katalogen vi firade in härom dagen. Folkuniversitetet släppte sin nya kurskatalog och Christin och Sanna ställde till med lanseringsfest. En av de nya kurserna man kan gå är en kurs i drejning därför var passande nog lunchkalaset i keramikverkstaden. Det är nåt visst med dukat finbord i en lokal tänkt för nåt annat, eller hur, kontrasterna som möts eller nåt. För så fint allt var. Vi fick äta god mat från restaurang Spill och dricka färgkombinerad dryck från Rescued, få fantastiskt fint paket och lyxig goodiebag. Det gick verkligen ingen nöd på oss. Här är lite bilder från dagen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

33

Kommentera

Den där blusen var ju det vackraste! ?

kajsamagdalena

Tack, Stine kan hon 🙂

Eva

Jag är tokkär i din snygga väska här i detta inlägget? snälla var är den ifrån?

kajsamagdalena

Tusen tack, den är från Boyy.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.