2019-08-28

Hemligt möte.

På tok för ofta i bloggvärlden hålls det möten som man vill berätta om men inte får eller kan. Idag hade jag ett sånt möte. Får berätta om det får jag ju men rädslan för att det jag håller på att skapa eller bygga upp ska falla platt är för stor för att jag ska våga dela med mig av det redan nu. Så vi kan väl säga att det är ok att jag idag bara ger er A utan B?

Däremot skulle jag vilja berätta om hur härligt mötet var och hur fantastiskt jag tycker det är att jag upptäcker mer och mer av den lantliga idyll jag bor i. Jag börjar hitta massa sköna människor här ute på landet. Folk som är lite som jag. Mötet idag var hos Erik eller ja Pixelbruket, vi jobbade såklart men pratade massa restaurangmalmö, uteliv och bilbarnstolar. Världens trevligaste förmiddag i hans gästhus/kontor.

Nästa gång jag tar upp ämnet lovar jag att berätta mer och inte vara sådär tråkigt hemlighetsfull. Vi hörs snart igen! Puss!

41

Kommentera

Ser framemot att få höra mer om det här.
Kram!

Hej Kajsa, jag har skrivit till dig på din mail och privat meddelande på Instagram 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.