2019-08-25

Christin firar födelsedag

Tänk er en innergård i de sköna malmökvarteren. Där barn springer och leker, vuxna bär ner middagarna från sina lägenheter och äter ihop i gårdens grythyttanmöblemang, allt är snyggt och allt är trettiotal. Där var vi igår. På kalas. Christin fyllde år och hade inte sparat på krutet.

Jag öste också med krutet och satte på mig det fluffigaste jag hade.

Skaldjur visste vi att vi skulle serveras men inte den tjusigaste skaldjursplatå jag sett i mitt liv. Herre gudars så lyxigt det var. Och snyggt såklart, som alltid när Christin ställer till med kalas.

Christin och jag, Hampus fotar.

Har inte sett så mycket fina ostron och läckra humrar sen den här dagen.

Beate i en gosig famn. Gottfrid var också bjuden och hade haft så himla roligt med de andra barnen men har tyvärr fångat en dagisbasilusk och fick stanna hemma i ramsåsaskola med farfar.

Födelsedagsbarnet i det fina köket.

Det var så kul att få se Christins hem. Som att kliva in i ett kändishus, lägenheten som bara i sig självt är en superstar. Jag kände igen mig från alla bilder och visste i stort sett vart jag skulle hamna när jag rundade ett hörn. Färgerna som nästan var ännu vackrare utan instagramfilter och alla detaljer som andades ljuva trettiotal.

Blommor, vin, skratt och snygg husvägg i bakgrunden.

 

49

Kommentera

Pauline

Du är så vacker!

kajsamagdalena

Men nä så glad jag blir för så fina ord. Tusen tack du snälla!

Vilken otroligt fin klänning! 🌞

kajsamagdalena

Tack, lila fluff fluff 🙂

Sandra

Älskar din stil! Om man får be, mera sånt ☺️

kajsamagdalena

Tusen tack! Ja det får man gärna!

Vilken fest! Så färgglatt och härligt! Och du ser alldeles strålande ut!

kajsamagdalena

Åh tack, första gången i fin klänning efter födsel 🙂

Ellinor

vart kommer din fina klänning ifrån? 🙂

kajsamagdalena

Tack den är från Baum und Pferdgarten 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.