2019-07-21

Samlarmarknaden i Degeberga

Om man bara ska hinna med en enda marknad/loppis under österlensommaren så är det denna. Gångar upp och gångar ner med antika champagneglas, mogensenstolar i originalskick, hela serviser från både Kunglig Dansk och Rörstrand, kockumsköksredskap i mängder, rottingkorgar och så vidare och så vidare.

Jag borde såklart ha tipsat om den här marknaden innan den ägde rum, men ha med den på inte-missa-listan för nästa sommar om ni har vägarna förbi Österlen.

Gottfrid fyndade mest. Där var så mycket fina grävskopor att vi hade kunnat bli ruinerade. En stol fick han också, mest för att jag tyckte att den var fin. När vi kom hem hade jag en tanke om att sådär bloggigt snyggt lägga upp alla våra fynd och fotografera. Gottfrid ville annorlunda och fick bli en del av bilden. Lekandes.

Hoppas ni har en fin loppissommar. Puss.

48

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.