2019-06-29

Bea

Bea kallar vi henne vår lilla lillan. Men hon heter Beate. Beate Britta Kattarina Baekmark tror vi. Britta efter min farmor och Kattarina efter min mamma. Länge tänkte vi Britta men kom mot slutet av graviditeten fram till att namn med bokstaven E på slutet är fint, lite danskt sådär. Grethe var mitt favoritnamn länge och Else föreslog min mormor efter en dansk släkting. Sen kom jag på att min mamma vid något tillfälle sa att Beata var ett fint namn när vi pratade namn på mina ofödda barn. En dansk kollega till mig hade Beate som förslag på sin nyfödda flicka som sen fick ett annat namn. Så där strax innan födsel valde vi mellan Grethe, Else och Beate. När hon tittade ut vid midnatt den 29e maj så sa Hampus ”är det inte en liten Beate?” När vi kom hem och presenterade lillan för Gottfrid skulle vi ha ett namn tyckte vi. Så det var inte så mycket att orda om, Bea fick det bli och Bea har det varit. Gottfrid och Bea.

72

Kommentera

Moa

Underbara namn Kajsa!
Hoppas ni alla mår bra och att vi ses snart☀️

Kramar från mig och Juno💗

Så fint! Kram till er! ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.