2019-06-10

Födelsedagshelgen

Om allt var fluffigt och rosaskimrande senast vi hördes vid så har både verklighet och babyblues varit på besök efter det. I det rosa skimret de första dagarna började jag planera min födelsedag. Jag brukar gilla att fira den dagen stort, likt ett barn och detta året behövde ju inte vara annorlunda tänkte jag. Men efter några hormonsvängningar drog jag ner förväntningarna ett par hack och firade bara hemma i vackert juniväder och underbart sällskap. Vilket inte är så bara. En väldigt fin födelsedagshelg blev det, här sammanfattad i tio storybilder.

54

Kommentera

Emelie

Grattis i efterskott Kajsa! Jag fyller också i maj och fick mitt andra barn dagen innan min födelsedag 🙂
Så kul att följa din blogg! Speciellt eftersom jag också har två små barn och renoverar hus samtidigt, mycket igenkänning alltså. Det där med ”när vi får tid”…känns som det eviga mantrat 😉

Tack för all inspiration man får av dig, ert hus och alla vackra bilder!

Pauline

Grattis till nye lille familjemedlemmen och Grattis i efterskott! Så mysig födelsedag du verkar ha haft 🌸
Kan inte du göra ett inlägg med lite klädinspo med sommartema? Du klär dig ju så fint! Tips på fina vardagsklänningar men kanske också vad du skulle haft om du skulle på ett sommarbröllop? 😍

Lina

Hej!!

Jag är väldigt förtjust i namnet Gottfrid.
Nu undrar man vad lilltjejen ska få heta… Mitt tips är Hjördis.
Gottfrid och Hjördis. Fint.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.