2019-06-02

Hej från bebisbubblan

Hej. Vi går bara här och bebisbubblar. Hela dagarna. Står och tittar på henne när hon sover. Snusar på henne. Säger ”försiktigt” tjugo gånger om dagen till en stolt och hårdhänt storebror. Har nästan helt sluppit både babyblues och tredagarsdepression. Inte heller är jag lika orolig och nervös som jag var första gången. Sen är jag även lite extra glad över att jag fick vad man nog får kalla drömförlossning, kan berätta mer om den sen. Gudars så lyckligt allt låter, men det är lite lyckligt här i vår bebisbubbla. Jag passar på att njuta av det nu, för snart ska väl en varmvattenberedare gå sönder eller nåt annat besvärligt hända.

122

Kommentera

Jennie

Så söt!!
Vad är det för gullig napp?

Som jag önskat er denna lycka! Njut av den! Kramar till er alla fyra hälsar Din Barnmorska ❤️❤️❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.