2019-05-10

Slut på det roliga

I tre veckor, sex gånger har vi fått gå i skola igen. Sitta i en skolbänk, vara en del av en grupp, lära sig nya saker, ta sig förbi det man tror är sina begränsningar. Efter skolan har vi lunchat och hängt. Jag har haft tre fantastiska veckor och sex lärorika tillfällen men nu är det roliga slut. Jag kommer sakna att ta med mig frukosten från Solde upp till lektionssalen, jag kommer sakna vår lärare som kan förklara klurigheter som ingen lärare jag tidigare haft. Jag kommer sakna den härliga gruppen där ingen suckar för att man inte helt hänger med och behöver ta det en gång till. Tur att det finns en fortsättningskurs, jag ska bara föda en bebis först. Tack Folkuniversitetet för att ni lärt mig bokföra!

34

Kommentera

Madeleine

Hej! Tycker att du har så fina sandaler/tofflor, var har du köpt dem? De ser ut som birkenstock men på deras hemsida ser de inte riktigt likadana ut. Kram och tack för inspirerande blogg

Kajsa Magdalena

EmmaSara

Va roligt! Ska du ha kursen till ngt speciellt eller mer för att slippa rastlösheten? En bra lärare är underbart, vad hette hen?
Lycka till med födsel och fina huset! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.