2019-04-12

En kväll i Slottsstaden

Genom Slottsstaden åkte jag buss tio hela min ungdom för att komma in till stan. Vi åkte dit på mopeder från Limhamn och gick på fest. Jag hade en pojkvän som bodde där i ett rosa hus tror jag att det var. Och när vi alla skulle flytta hemifrån hamnade de flesta i en charmig liten etta i Slottsstaden. Men sedan den här tiden har jag knappt rört mig i dessa kvarter alls. Fram till igår kväll.

Kanske med ett undantag, frukostarna på Atrium. Ikväll skulle vi till Atrium efter stängning. Men först skulle Christin och jag mötas upp på en snabb middag i kvarteret. Vi hamnade i ett fluffigt rosa moln. Nils heter restaurangen och bjöd på väldigt instagramvänlig miljö och sådärgod mat. Men att Slottsstaden har massa trevliga restauranger blev jag snabbt klok på. Via Napoli, Charlie´s Burgers, Spoonery, Osteria Qui är några tips.

Efter maten fick vi oss en snabb promenad genom Slottsstaden och hennes vackra hus från olika tidsepoker. Ett par bilder framför tjusiga husväggar klämde vi också in.

Framme på Atrium möts vi av glada Nathalie i vacker klänning, tjusiga skor och stort leende. Nathalie driver Her Way som verkar för att peppa och inspirera tjejer. Helt fantastisk!

Vi bjöds på fika, soldryck och mingel med härliga tjejer. Strax skulle vi få slå oss ner för workshop med Riya Naturals som gör hudvårdsprodukter utan konstiga tillsatser. Her Way har gjort ett personporträtt på grundaren Pervin, det hittar ni här.

Efter diskussioner om hur mycket skit det vi använder på vår hud kan innehålla fick vi göra vårt egna serum. Så lyxigt. Har ni läst detta så känner ni ju till min okunskap kring ämnet hudvård, men att jag inte vill ha citronsyror framställda av mögel på mina kinder vet jag och blev därför ganska imponerad av Riyas produkter där jag slipper sånt.

När det tillslut efter en ljus kväll i Slottsstaden började skymma var det tid att säga hejdå. Christin tog sin cykel och följde mig till bilen, sen kramades vi hejdå efter en väldigt trevlig kväll.

 

 

25

Kommentera

Åh vad jag blir glad när du postar inlägg! Du skriver så lätt, fint och ledigt om vardagen. Blir alltid lika inspirerad!

Kajsamagdalena

Nä så snällt sagt och så himla glad jag blir för att du tycker det! Tusen tack!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.