2019-04-04

Malmö i mitt smutsiga hjärta xxx

Kärleksord på Ab Småland

Dagar som idag undrar jag hur jag kunnat flytta ifrån mitt älskade Malmö. Den här bilden med kärleksförklaringen hängde på Ab Småland som var ett av våra stopp idag. Jag mötte upp Christin för lunch på Smak men solen och malmövädret frestade oss så väldigt att vi efter vår tupp och spetskål tog en liten tur i kvarteret. Vilket kvarter sen, vilka pärlor det finns just där. Vi tittade in hos Florista, antikaffären bredvid, fotade nån husvägg och köpte ett litet bebisplagg på Ab Småland. En underbar malmöeftermiddag i underbart sällskap.

Fina Christin på bänk på Kärleksgatan

Därefter åkte jag och hämtade en Gottfrid som var på strålande humör. Och vet ni, solen sken i Ystad också. Hela vägen hem till Ramsåsa var hela jag enormt tacksam över att jag så ofta får det bästa av två världar. Jag behöver inte ens välja.

Jag och min stora mage på Davidshallstorg
32

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.