2019-04-01

Babyshower!

Vilka vänner jag har! Vilken överraskning jag fick igår! Jag fick mig en babyshower. Alltså inte en sån där man ska gipsa mage och leka konstiga lekar utan en härlig lunch med mina härliga vänner, där det bjöds på både bubbel och paket. Hela kalaset var hos min vän Ewylina som hade ordnat så fint. Hon är så piffig, allt var så piffigt. Jag fick med mig ett gäng bilder hem från allt hennes fina piff:

 

 

 

36

Kommentera

Ida

Så fint! Undrar var golvlisterna på bild nr 2 (med citronträdet) kommer från – om de är nyproduktion? Letar lister till ett hus byggt på 30-talet och tycker att det är så svårt att hitta något passande. Tack på förhand, Ida

kajsamagdalena

Jag ska höra med henne och återkomma. Ett tips annars är Skånelist, vi köpte våra där och är supernöjda.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.