2019-03-16

Vinlunch i nymöblerad skolsal

Nu ha jag möblerat om lite igen. Jag kämpar med att behöva ha en tv i skolsalen. Det var min bestämda åsikt att vi inte skulle ha det utan att jag skulle kunna få möblera fritt. Att tvingas till soffa-framför-tv-möbleringen känns så trist. Men sen kommer livet in i bilden. Det är i skolsalen vi spenderar nästan all vår tid och om Gottfrid tittar Pippi och vi lagar mat så vill vi ju göra det i samma rum, tillsammans. Så jag viker mig här. Det blir tv på väggen med soffa framför. Därför har matbord hamnat på sin plats igen, vid den kaklade väggen, som en förlängning från köket. Fast egentligen tänkte jag mest bara visa er så trevligt vi hade idag, jag och mina tjejer. Här kommer lite bilder från en riktigt härlig lördagslunch i skolsalen i världens bästa sällskap.

 

43

Kommentera

Line

Kollade precis om husdrömmar-avsnittet. Så fin liten familj ni är och er skola är verkligen en dröm, blir så inspirerad!

åååh vad roligt när folk hälsar på! Jag bor också en bit utanför stan och det känns som att jag träffar mina kompisar alltför sällan. Det är det sämsta med att bo en bit bort.

Pauline Kvibäck

Hej!
Kan inte du tipsa om snygga, festliga klänningar att ha på sommarens bröllop? Inte typ ”balklänningar” utan mer trendiga och festliga.
Stor kram

Lina

Hej! Åh vad jag älskar ert hus!! Jag har en fråga till dig som har så god inredningssmak. Om man har ljust plankgolv och behöver sätta trösklar, skulle du välja aluminium eller mässing? Eller något helt annat? Ni verkar inte behöva ha det?

åh charlotte! <3

Amanda

SÅ HIMLA FINT!

Ska ni inte ha en divan direkt till vänster när en kommer in i rummet?
För att fylla ut tomrummet lite och hur trevligt att sitta på en sådan som gäst och ta ett glas vin?!
<3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.