2019-03-12

Triss i kul

Tre roliga saker från förra veckan

  • Stockholms Auktionsverk arrangerade en festlig kväll ihop med DUX. Jag, Christin och Agnes var där ihop. Åt choklad, drack bubbel och tittade på vackra möbelklassiker.
  • Åt frukost med fina kompisar på Atrium. Moa (ni malmöiter som älskade Chez Madame lika mycket som jag vet vem hon är, det var hennes pärla) och Caroline (ni malmöiter som shoppade på Spirit Stores när de var som allra coolast vet vem Caroline är).
  • Åt lunch och pratade startups med Sandy. Väldigt spännande.

Tre roliga saker denna vecka

  • Lyssnade på bebisens hjärtljud för första gången i måndags. Hon verkar vara en pigg och glad typ, känner det på mig.
  • Fyndade lite fina blå loppisskålar och serveringsfat idag, kostade ingenting. Hittade också en gammal fin vagga men köpte den inte, ångrar nog det lite nu. Är egentligen på jakt efter ett fint, stort matbord.
  • Ska på Jennys workshop på fredag. Herre gudars vad jag ser fram emot detta!

Tre roliga saker nästa vecka

  • Som jag längtar till onsdag nästa vecka. Då ska jag på detta roliga pop up event. Hoppas vi ses!
  • Jag och Christin har en köpenhamnstur inplanerad.
  • Och när helgen kommer har jag en helt oplanerad helg, tänk er så lyxigt.
18

Kommentera

Moa

Gulle dig Kajsa!😘

midis

Längtet!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.