2019-03-03

Farmor Ingrids byrå

Såhär är det alltid när jag ska göra något. Jag får nåt för mig och det ska ske direkt. Den här gången skulle Hampus farmors byrå målas. Fast jag inte hade färg hemma och inte ens tid att åka och köpa färg, för detta skulle ju ske nu. Lite vit väggfärg från Bo Olsson hade jag hemma och några provburkar i grågrön nyans hade jag också. Men en grågrön byrå var jag inte sugen på den här dagen. Nä mjukgul typ ville jag ha den. Jag började blanda den vita väggfärgen med det grågröna men ville fortfarande inte riktigt åt det hållet. Strax plockade jag fram mina akrylfärger. Perfekt att färgsätta med. Lite guldockra, klargul och rosa senare tyckte jag att nyansen var där. Och sen målade jag. Sen tröttnade jag. Och sen målade jag ett lager till. Nu är den klar.

40

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.