2019-02-06

Sydafrika Stories

Så kom vi hem till kallare dagar men rätt ljusa fina kvällar, rakt in i en semmelsäsong och vabruari. Men så himla bra vi har haft det. Även om det inte bara varit lätt att ta Gottfrid ur alla rutiner och med ut på äventyr. Men vi lär oss. Ni vet när man har så kul att man glömmer att plocka fram kameran? Jag har knappt använt min fina (läs stora tunga) kamera. Däremot utvecklade jag en nykärlek till Instagram Stories och publicerade alla våra upptåg där. Så för er som inte sett mig på Instagram kommer här en liten samling Stories.

Puss sålänge, vi hörs snart när jag kommer med hela långa tipslistan på vad man inte bör missa i Sydafrika.

28

Kommentera

jennybrandtgronberg

Så fint med alla insta-stories-bilder så här.

kajsamagdalena

Åh tack. Ja jag gillar det formatet, lite lätt liksom.

Stina

Ser så fram emot din Sydafrika guide då jag åker till Kapstaden i veckan😍 köpte ni de randiga väskorna där? ☺️

kajsamagdalena

Åh ja men då ska jag skynda på den! Ja jag köpte ett helt gäng där, tycker så mycket om dem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.