2019-01-10

Packade och klara

Så var vi äntligen packade och klara i en väldigt nykter kontext. Nu åker vi till Afrika! Till Sydafrika, Kapstaden. Fy så mycket man behöver packa och tänka på när man ska sitta 22 timmar på plan med barn. Så pass att jag helt glömt att jag ju skulle köpt mig ett par stödstrumpor att ha på flyget.

Mitt i all packning igår började jag göra kollage av mitt handbagage. Jag inser också att det kanske inte är jättetroligt att jag packar med mig de nästan vissnade bladen av den gamla nejlikan eller den överblommade anemonen. Men det blev fint tyckte jag. Och fint är viktigt i min vardag. Så även om Hampus skakade lite på huvudet igår när jag mitt i allt plockar fram kameran och egentligen ville be mig skynda på med packningen så att vi kunde gå och lägga oss nån gång, så låter han mig hållas med en puss på kinden.

Och visst är blommor som vackrast precis när de håller på att ge upp. På detta vis får de leva pyttelite längre. Baddräkten nedan fick jag i julklapp av min lillasyster. Den är från Other Stories och kommer att pryda min gravidmage när vi ligger på stranden i ett varmt Sydafrika. Hitta den här.

Men ja, då åker vi då, Vi ses i Afrika! Och skulle ni tröttna på att allt här inne helt plötsligt bara blev sunshine stories kan ni hitta Ramsåsaskola och massa annan fin inredning på den här bloggen. Jo, och så ett meddelande till alla tjuvar och bovar, skolan kommer inte att stå tom. Så kom inte hit och skräm våra hyresgäster under tiden vi är borta.

Puss och hej!

28

Kommentera

Erika

Åh så härligt med sol! Njut!

När du kommer hem igen tycker jag att du ska blogga om dina allra bästa gravidkläder-tips 🙂 du har så fin stil!

kajsamagdalena

Tusen tack vad glad jag blir. Gravidkläder är inte det lättaste men ett inlägg kring detta lovar jag att återkomma till, så fort jag kommit hem 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.