2019-01-03

It´s a girl

Jag har hela tiden vetat att det är en liten pojke jag går och bär på. Jag har flera fina pojknamn men ett favorit. Jag blev extra säker när vi vid KUB ultraljudet fick lite indikation på att det nog kanske såg ut som en liten pojke där inne. En lillebror är det var det blir, helt säkert.

Foto: Caroline Bohn

Gissa min förvåning när ultraljudssköterskan säger ”ååh nej en pojke är det inte”. Va vad är det då hann jag tänka någon halv sekund. Det är en flicka. Vi ska få en liten tös och började gråta båda två. Allt vi önskade oss var att det skulle se bra ut, att plutten där inne var frisk och kry och så. Allt såg så fint ut och vi svävade på moln därifrån.

Foto: Caroline Bohn

Nu behöver jag börja klura på tjejnamn, jag har inga fina flicknamn på lager alls. Hampus tycker Ingrid efter sin farmor. Vad tycker ni? Någonstans i namnföljden kommer hon att heta Kattarina efter min mamma. Men vad ska hon heta till tilltalsnamn. Ingen aning.

54

Kommentera

Kajsa- klart hon ska heta Ingrid. Gottfrid och Ingrid- hur sött? <3
PS. Men Camille, Rose och Céleste är ju fantastiskt fina namn (man kanske kan ana min franska påbrå…)
KRAMAR och lycka till!

Annmarie

Gertrud, Bärta, Valborg, Sonja, Vanda, Mandolina, Axelina, Siv

Grattis!!! Tänkte på Johannas namnlista: https://johannabradford.elledecoration.se/stora-namninlagget/ med många fina namn. Kram!

Anna

Ingrid är ett fantastiskt fint namn, gillar Bodil och Maj skarpt också!

Emmi

Åh vad härligt med en liten tös <3 Harriet?

Anna

Här är dem finaste flicknamnen jag vet, som jag önskar döpa mitt barn -om jag får önska och får barn och om det blir en dotter i framtiden. Kanske kan något passa er lilla tös med, grattis till att allt såg fint ut <3

Ebba. Elsa. Mika. Nina. Gertrud. Belle. Bonnie. Ilse. Lykke. Grethe

Lovisa

Wilde och Ingrid är ju verkligen de finaste flicknamnen!! ❣️

Åh! Det finns så många fina! Mina favoriter är nämnda redan. Ingrid är sååå fint! Kan du inte droppa några pojknamn, är i vecka 35 och behöver seriös hjälp på pojknamn! 🙈

Eftersom jag har en Hedvig måste jag ”tipsa” om det. Men Ingrid är jättefint! 🙂

Ingrid är ju så himla fint!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.