2018-12-30

Herregud, såg det så bedrövligt ut!

Snacka om att inte leva i nuet, vara närvarande i stunden, dra ner på skärmtid eller något annat som man kan tycka att man ska göra. Idag har jag inte bytt om ifrån min pyjamas eller gått någon skogspromenad utan bara suttit klistrad vid min mobil och tittat tillbaka på gamla bilder och året som varit. Jag har tagit del av många fina sammanfattningar på Instagram och kunde inte hålla mig från att göra en i stories själv.

Men det som slog mig i min tillbakablick och det jag ville visa er var hur bedrövligt Ramsåsaskola såg ut precis där i början när vi bara rev ut alla dåliga material och knäppa lösningar. Jag hade glömt hur illa det var. Men nu far jag tillbaka till gången då jag kommer in genom den fula plastdörren och ser att vi har varken golv att stå på eller tak över huvudet. Man såg rakt ner i källaren och rakt upp till andra våningen. Men vi höll lågan uppe. Vi hade ju förväntat oss allt. Jag skrattade också lite åt gången då jag i all bedrövlighet rotade fram en fin glasvas och köpte med mig blommor. Jag torkade av ett gammalt nattygsbord och ställde stolar runt. Runt denna lilla oas i kaoset hade vi den dagen vårt första möte med husdrömmarproducenten. Vi hade ju bestämt oss för att inte vara med men lite muffins med producent Melker kunde vi ju ställa upp på. Efter Melkers besök var vi så sugna på Husdrömmar och har inte ångrat oss en sekund sedan dess.

Men ok tillbaka till de bedrövliga bilderna. Håll i er för här kommer ett gäng som inte är det fagraste ni sett.

Vilken röra. Men så himla bra att ha de dagar man inte tycker att man kommer någon vart i sin renovering. Fy så mycket vi har gjort och så fint det ska bli när vi är klara.

31
  • Just wanna view more of
  • Home

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.