2018-12-25

Julafton i bilder

Det blev en fröjdefull jul. Faktiskt helt perfekt. Den var krispigt vit och våra nära, kära kom ut till oss i Ramsåsaskola. Gottfrid var glad nästan hela tiden och fick både äta mandelmussla och vara uppe sent. Några sov över och när vi för ett par timmar sedan skulle vinka farväl kunde vi ändå glädjas över att vi snart ses igen i Sydafrika (har jag sagt att vi ska till Kapstaden?) Här kommer en hel drös julaftonsbilder och så kan vi väl säga att julen sedan är typ över. För om inte så länge blir det högsommar här på bloggen när vi åker till värmen, tjoho!

 

 

22

Kommentera

midis

Så mysigt det ser ut Kajsa. God jul vännen <3

kajsamagdalena

God jul fina! Hoppas ni hade en god jul och att vi kanske kan ses innan vi åker. Puss

Peter

Så snygg tomte

kajsamagdalena

Han var så tjusig, pratade småländska och var läskigt bekant 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.