2018-12-09

Tack!

Hej och stort stort tack för alla hurrarop och hjärtliga kommentarer på mitt gravidinlägg. Ni är så fina allihop och det är extra fint när jag får ta del av små bitar ur era liv i kommentarsfälten. Vi har legat sjuka här hemma hela helgen men innan det bröt ut hade jag en solig fredag i Malmö som resulterade i dessa fina bilder. Jag och min kompis Caroline (som är fotograf) skulle äta frukost på Noir men det slutade med en fotosession runt stan, mycket hålla om magen bilder. Hon är så duktigt på att ta levande bilder och får en som annars är lite obekväm att tycka att det inte alls är nåt konstigt att stanna upp mitt i gatan och posera framför kameran. Här kommer tre godbitar men jag har fått ett helt gäng fina bilder som jag säkert kommer lägga upp sen.

35

Kommentera

Hallåååå vad är det för ringar du har? Trycker ansiktet mot skärmen för att se men vill höra mer!

Anna

Var kommer den fina svarta kappan/rocken ifrån? Minns den från husdrömmar!🌸

kajsamagdalena

Den är från Other Stories men tyvärr några säsonger gammal. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.