2018-12-05

En nygammal hobby

Med en hel drös konstnärer och art directors i familjen borde jag väl också kunna måla en tavla? Hur svårt kan det va? Rätt svårt visade det sig vara men o så rogivande, kul och kreativt. Jag fick liksom utlopp för nånting. När jag var liten hade vi ett rum hemma där det alltid stod kritor, papper, penslar och färg framme. Där man bara när lusten föll på kunde sätta sig och pyssla lite. Och så fort jag kom hem till min mormor som verkligen hade redskap, stafflier, tjocka målardukar, akvareller, oljefärger ja allt, så målade vi ihop. I timmar.

Med den barndomen borde det ju kunna bli något. Och ja ett par blommor har jag åstadkommit de senaste veckorna. Ni behöver absolut inte oroa er, jag kommer inte att fotografera mina försök och lägga upp här. Men för mig har det blivit en fin stund. En fin stund med min nygamla hobby.

 

26
  • Just wanna view more of
  • DIY

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.