2018-11-24

Hela bildhärligheten

Härom veckan fick jag hela den här samlingen bilder från Andrea som var här och fotograferade. Jag tänkte att jag skulle dela härligheten med er. Om ni orkar scrolla hela vägen ner det är en bit, men en fin bit. 

Hej igen, tack för att ni orkade er hela vägen ner hit. Och tack Andrea och Alexandra för finfina foton. Nu ska vi snart på kalas i Malmö med hela släkten, det brukar alltid bli väldigt bra. Ha en fin lördag alla. Puss.

34

Kommentera

Anna María

Så himla fint ni har det. Fantastiska bilder! Tack för rundturen.

kajsamagdalena

Tusen tack! Och verkligen detsamma till er nya lägenhet, så fint ni har fått det!

Ett fantastiskt hem.Finns inga ord.Helt i min smak.
Min man och jag har ett hus från 1904 med 5 lägenheter som vi har renoverat i 12 år.
Vi håller nu på med vårt kök och jag är helt förtjust i den inredning som ni har.
Undrar i fall du vill dela med dig av ytbehandlingen vad gäller trägolvet samt vad golvplattorna kommer ifrån.
Tack på förhand!
Bästa hälsningar
Katarina Olin-Rahmn.
mail: katarinarahmn@tele2.se

kajsamagdalena

Hej Katarina,

Wow vilket projekt det låter som, ska ni bo själva i hela huset?
Vi har inte behandlat mer än att såpskura, pratar mer om det här: https://justwannahavefun.se/kajsamagdalena/2018/11/13/skurgolv-2/
Plattorna i köket är från byggfabriken.
Tack för fina ord och lycka till med renoveringen!

Mathilda

Så fint! Men jag måste fråga – hur förvarar ni Gottfrids leksaker i kök/vardagsrum? Jag har en 3-åring och en snart 1-åring och har saker överallt känns det som, haha.

kajsamagdalena

Jo alltså dessa bilder ljuger ju lite. Nästan alltid har vi också leksaker överallt som man snubblar över 🙂 Men vi har gjort det enkelt för oss och har bara en lite större låda här inne i skolsalen som vi öser ner alla leksaker i vid dagens slut. Där i råder det kaos, men lådan är fin och går att stänga 🙂

Det är så fint!!!

kajsamagdalena

Tack så mycket, det blir jag så glad över at få höra 🙂

Sandra

Jättefint är det! En liten fråga: var kommer hyllorna ifrån som man ser i första och andra bilden? ✨

kajsamagdalena

De är från Ikea, Omar har jag för mig att de heter 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.