2018-10-27

Ramsåsaskola i Plaza interiör

 

Titta, här är vi. I senaste numret av Plaza interiör. Kommer ni ihåg detta, när Alexandra och Andrea Papini var hos oss en vacker dag i somras. Här är resultatet av deras besök. Så himla snyggt gjort tycker jag, fy vad de är bra! Själva texten till reportaget är också bra. Vi pratar bland annat om att inreda som man tycker är vackert och fint eller såsom man tycker att man vill bo. För mig är det två olika saker. Jag hade gärna bott i en brokig samling av blommiga, färgsparakande tapeter med stilleben vackra för ögat i varje hörn. Men landar trots allt i det enkla, avskalade och rena. Jag nämner i artikeln att jag föredrar det rena och enkla i vår annars ganska röriga och fullspeckade tillvaro. Att jag tycker om att komma hem till något som står för lugn och enkelhet, något som inte tar fokus utan bara är. Så därför blir det såhär, vita nyanser, rena material och inte så mycket mer än så.

Lika bra som jag tyckte själva brödtexten var, lika slarvigt utvalda tyckte jag att bildtexterna var. Vi bor exempelvis inte enbart i skolsalen, min älskade Hampus heter inte Rasmus och vi torkar visst av våra köksluckor då och då. Men vad gör det lilla i det stora fina? En bildtext jag tyckte mycket om var om inspirationen jag får från Johanna Bradford. Visst är hon en inspiratör på alla plan. Jag röstar på henne som åretsinspiratörsmama, vill du också göra det kan man gå in här och rösta.

Tack för att vi fick vara med.

53
  • Just wanna view more of
  • Home

Kommentera

Jessica

Hej! Ska cykla inom någonstans o köpa tidningen på vägen hem från jobbet idag 😍 undrar lite var er slängkappa kommer ifrån? Vill ha den i linne från hm Home men den finns ju aldrig i lager 🙁

Sara

Så himla fint repotage!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.