2018-09-22

Åh Rodebjer

Vilka print Rodebjer har sett till att vi har fått bära den här säsongen. Så fin jag har känt mig i allt det stormönstrade, sväviga och lättburna. Här är två av mina favoriter. Först ut Luminosaklänningen som både har fått följa med på bröllop till ett par Manolos men även en het dag i Köpenhamn och sneakers.

Min andra favorit är Malgarita. Hon hamnde i det som var kvar av ett nerbrunnet hus härom helgen. Så blir det ofta när vi är ute och kör, att jag ser nåt spännande och behöver stanna och upptäcka. Så på väg till kalas tog vi ett stopp för att i ganska hög klack klättra runt, riva upp ben och fånga Rodebjers kanske vackraste print i miljön.

Nu längtar jag efter the Swedish Sin och klänningen med sommaräng mot ljus bakgrund, kika här.

36
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Angelica

Du vill inte sälja Malgaritan??:)!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.