2018-09-06

Gottfrid och jag

Såhär fina var vi i helgen när vi skulle gå på kalas Gottfrid och jag.  Jag hade på mig min krispiga Stine Goya blus och mina släta Pura Lopez klackar. Gottfrid hade nystruken Noa Noa skjorta och ärvda denimhängslen. Helgerna är våra. Hampus och Anders har börjat renovera vår skola igen vilket betyder att Gottfrid och jag får massa egen tid.

Helgerna är våra, nattningarna alltid mina och det första morgongoset brukar även få bli mitt. Men på dagarna saknar jag honom mellan mötena. Hampus är fortfarande pappaledig men nu om inte så många dagar ska han börja på dagis. Min stora pojk.

Nu börjar jag förstå alla dessa moderna begrepp såsom livspussel och balans. Hur gör man? Man bosätter sig inte långt ifrån stad, familj och hämthjälp, svara ni. Nä kanske inte. Men vi ska nog reda ut även det här tänker jag.

Imorgon för jobbet mig till Stockholm. Då får jag enbart morgongoset om jag har tur. Men sen är helgen här och även om vi ska rösta och har en massa andra viktiga saker för oss så är helgerna våra. Och de är bra heliga.

Puss från oss, Gottfrid och mig.

27

Kommentera

tips! Lär känna någon ledig pensionär som kan hämta vid kris! Börja bjud in dem på fika nu så är saken biff! 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.