2018-08-12

Topp 10 looks från Copenhagen Fashion Week SS19

Så mycket snyggt fashion att vila ögonen på denhär veckan. Här är mina favoriter. Alla bilder är lånade från Copenhagenfashionweek.com, där ni kan se alla visningar och alla looks.

1. Cecilie Bahnsen

Hennes klänningar hade jag kunnat köpa bara för att hänga upp på väggen här hemma. Varje klänning är ett konstverk. Men den här säsongen är det inte bara konstverk, hon har blivit lite mer kommersiell, lite lättare att bära. Nu vill jag både bära och hänga. Älskar allt. Kika in här för hennes universum.

2. Baum und Pferdgarten

Jag säger som Lina sa här det blir bara kavajer och kostymer för mig i höst, så snyggt! Och då helst denna ljuvliga Baum und Pferdgarten.

3. Rodebjer

Till min överraskning visade även Carina Rodebjer sina makalösa plagg på en intim frukost tror jag att det var. Hennes kollektion den här säsongen är så blomstrande ljuvlig och denna går i samma spår. Jag vill ha allt. Sen kan vi nämna stövlarna, har nog aldrig sett så mycket knähöga stövlar på en spring/summer säsong förut. En klar trend.

4. Rodebjer

I min begeistring över Rodebjer blir nästa favoritlook även från henne. Finn ett enda fel, nä tror inte det går. Vill bara klippa page, blondera mig och köra vit denim all over.

5. Blanche

Det tar lång tid att bygga ett nytt varumärke. Kanske i alla fall utom Blanche. Jag är rätt säker på att det bara är nåt drygt år sedan de lanserade sitt brand och är idag en lysande stjärna. Låt oss även prata om cykelbyxetrenden. Eller som här typ en cykelbyxa fast i denim. Jag har länge varit skeptisk men efter att ha sett alla supertjusiga tjejer i tighta svarta med en oversized rutig kavaj eller lös vit herrskjorta, mycket snyggt om ni frågar mig.

6. Stine Goya

Älskade Stine Goya och ursnygga Emma Rosenzweig (googla hennes bröllopsbilder). Älskade alla byxdressar Stine visade upp, ja allt annat också. Fiskhattar varvades med glittriga galablåsor och sprakande färger på bästa goyavis.

7. Ganni

Vi kan väl inte prata danskt mode utan att nämna Ganni! Jag ska erkänna att första gången jag såg deras visning innan jag hade köpt in kollektionen blev jag rätt nervös. Oj så svår kollektion tänkte jag, men när man kommer in i deras showroom inser man vad styling kan göra. För mycket riktigt hängde alla våra älskade Ganni pieces därinne, de såg bara farligare ut på catwalken. Högst på önskelistan från den här visningen är de supercoola hattarna, en sån i varje färg tack.

8. Lovechild 1979

Lovechild som bara blir bättre och bättre på väg mot fantastiskt. Och förtjusningen över dessa luftiga, svävande, mönstrade klänningar är total, jag köper minst en varje säsong. Ett litet leende på modellen och vi hade varit i hamn.

9. Munthe

Den här trenchen vill jag ha redan nu i höst. Eller vill jag kanske ha hela looken. Är så barnsligt fötjust i när man mönstermixar med fingertoppskänsla. Munthe som jag aldrig riktigt sett förr har nu min fulla uppmärksamhet.

10. Saks Potts

Två unga tjejer som revolutionerar outerwear segmentet. Kika in hos Cathrine Saks och Barbara Potts här.

30
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Så kul att läsa ju!!!!! Äääälskar Lovechild klänningen, ny favoritkombinationer i färg ju!!! Den första ska jag hålla koll på och håller med om mönsterpassning m fingertoppskänsla!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.