2018-06-14

Ett londontips

Men ett väldigt bra ett!

Kommer ni ihåg det här valvet jag inte kunde sluta prata om här. Jag har ännu inte släppt coolheten i det hela och vill därför tipsa om gatan, bron och matmarknaden som äger rum där på helgerna. Maltby Street Market heter den och är lika god som londoncool. Här kan du välja mellan tjusiga drinkar i vintageglas, shoal food, bad brownie eller något de kallar ”cake crossed with waffle meets doughnut”. Ja ni hör ju. Kika in här och har ni vägarna förbi London så tycker jag att ni borde äta en lunch här och dricka en gindrink från ginbaren.

Sen finns det ju fler. Jag tror att London på söndagar har massa sånahär spots där man hänger, äter och njuter. Jag har också hört talas om en flower market som ska vara fantastisk, kan vara denna. Eller en vegansk matmarknad som ni kan läsa mer om här.

En tur till London bara för hennes marknader känns som en bra idé.

 

15

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.