2018-06-10

Mera kalas i Ramsåsaskola

Igår fyllde jag år. Jag är en såndär typ som älskar min födelsedag och firar gärna och mycket. Vi gick och dukade en hel dag. Nästan i alla fall. Vi lagade mat också och städade lite. Det är många kvadratmeter att städa och mycket leksaker att stuva in i skåp. Klockan 18 hoppade hela mitt sköna tjejgäng in i en partybuss på St Knuts torg i Malmö och körde hela vägen hit ut till mig. Älskar Kiviks buss som gör att avståndet till Malmö och alla mina älskade tjejer nästan är obefintligt. Så lätt, smidigt och väldigt kul.

Hampus blandade drinkar till oss, tog någon gruppbild och åkte sen in till Malmö. Vi skulle hela familjen sova hos Anders. Här hemma i Ramsåsa åt vi massor, dansade, skrattade och hade bara väldigt kul. Klockan 23 kom Kalle med sin Kiviksbuss och körde oss in till Malmö och något nyöppnat ställe som heter Kasai in the sky som vår gamla vän Jerry har öppnat.

 

I morse vaknade vi i Malmö och åt en snabb frukost hos Hampus pappa Anders för att sen äta en frukost till hos min pappa. En frukost med prinsesstårta. Efter att Gottfrid fått leka på Kungsgatans lekplats åkte vi hem till Ramsåsa där festen gjorde sig påmind på det där snygga sättet. Där det låg paket som ännu inte var öppnade, pioner som skiftat färg och blommat ut ännu lite mer och mina vintage champagneglas med bara lite rosa dryck kvar i botten. Jag vet att jag låter töntig men lika fin som en vacker dukning kan vara är post party dukning precis lika vacker om inte vackrare.

Puss puss

47

Kommentera

Anna Thunswärd

Grattis i efterskott!?? Vart har du köpt den ljuvliga linneduken & servetterna? ???

kajsamagdalena

Tack så mycket, de är från hm 🙂

Ser ut att ha varit en helt magisk dag! Stort grattis och håller med dig att post party dukningen var minst lika fin!

kajsamagdalena

Tusen tack! Hoppas vi ses nån gång snart 🙂

Carolina

Åh Kajsa! Tack för en magisk blogg. Här kommer jag kika in ofta och få massa inspiration. Tack för dina tips som även kan passa en tjej som är född och uppvuxen på Österlen. Ibland blir man hemmablind och söker sig en bit bort för att hitta godbitar. Det har jag bestämt mig för att ändra på och ta tillvara på allt fint och underbart vi har runt omkring oss. Kram

kajsamagdalena

Tack vad du är gullig. Ja vi har ju det så vackert här ute!

Emma

Hej!

Vad kommer den fina duken och linneservetterna ifrån? 🙂

kajsamagdalena

Alltihop från hm 🙂

så drömmig dukning. Älskar kombon av rustikt och superlux! <3 Tack för senast. GUD vad vi skrattade!

kajsamagdalena

Som vi skrattade! Så kul vi hade! Måtte det bli snart igen!

SÅ KUL att du har en blogg!! Älskar husdrömmar och den här säsongen tyckte jag bäst om ert avsnitt. Festen (och dukningen) ser väldigt lyckad ut

Louise Lindgren

Hejsan! Älskar din klänning på bilden – har inte kunnat sluta tänka på den sen några dagar tillbaka sen jag såg den på Pinterest! Var kommer den magiskt vackra skapelse ifrån?? fortsätt med det vackra du sprider!

kajsamagdalena

Tusen tack för fina ord. Den är från Baum und Pferdgarten

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.