2018-05-25

Den stora lanseringsfesten.

Det är ju bara nåt magiskt som händer när man får vara i den där miljön med dessa kvinnor. Vilka kvinnor. Jag blir fylld till bredden av inspiration och vill bara göra så mycket, skapa nytt och umgås med dessa kreativa personer dygnet runt.

Igår var alltså den stora lanseringsfesten för Just wanna have fun och mer färgsprakande tillställning får man leta efter. Tack Christin och Lina för att ni samlar oss alla, tack för kloka ord, för att det är så högt i tak med er och tack för Just wanna have fun! Jag ville aldrig att gårdagen skulle ta slut.
Så fantastiskt att allt fortsätter här!
41

Kommentera

Joe

Vilka brudar! 🙂

Jonna

Åh var är din fina klänning ifrån?

Marie

Vilka brudar! Tack för superhärligt sällskap fina du. Kram

Så fin kväll!!

så fint ju!

Åh var är din klänning ifrån? Att se dessa bilder med alla era färgglada outfits får mig att vilja slänga ut varenda svart/vit/gtå/marinblå grej från garderoben! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.