2018-05-22

Kalas i Ramsåsaskola

Innan vi pratar kalas vill jag tacka för all LOVE igår och idag. Att blogga med er kommer bli en härlig resa. Jag har läst alla era kommentarer (flera gånger) och tackar väldigt för fin feedback både här och på instagram. Jag ska exempelvis vara noga med att skriva ut var det jag har på mig kommer ifrån. Fortsätt gärna berätta vad jag ska göra mer, mindre, massa eller inget alls.

I helgen fyllde vår Gottfrid 1 år och vi fyllde Ramsåsaskola med hela släkten. Vi håller det litet sa vi men inser att med våra stora familjer kan inget kalas någonsin bli litet. Men vad ska man med en stor skolsal till om inte för att fylla den med släkt och vänner?
Prickig kjol från Ganni, vit t-shirt från Filippa K  Blommor som nästan bara kommer från vår trädgård eller från en vägkant nära oss.
Jag bakade tårta, Gottfrid fick en Porsche, och Hampus satt på knä och öppnade paket nästan hela eftermiddagen. Tårtan blev bra, jag fuskade inte ens med bottnarna. Sen stod jag och vinglade uppe på köksbänken för att kunna fotografera den:
Gottfrid var nöjd, glad och lite överväldigad över att ha alla de personer han älskar mest samlat hemma hos sig på en och samma gång. När de flesta gått hem bestämde sig ett gäng för att stanna kvar. Vi grillade i trädgården och hade man inte vetat bättre skulle man kunnat tro att det var en varm julikväll mitt i ljuva semestern.
Den 9e juni fyller jag år, då får Ramsåsaskola står som partylokal igen. Det blir roligt!
Puss för idag, vi hörs imorgon igen.
42

Kommentera

Så härligt med kalas!
Och så kul att du har börjat blogga, jag kikar en del på instagram och inspireras av dina bilder. Stort lycka till, det här kommer att bli helbra!

Andréa

Ser ju förtjusande ut! Jag hittade er via Husdrömmar vilket för övrigt är mitt favoritprogram. Tyckte ni verkade vara så fina mot varandra, personliga och härliga. Skulle gärna läsa personliga texter. Blommor är härligt, inredning, utflykter, resor, jobb, stil, kalas, renovering. Allt med ett Kajsa-filter såklart!

EFager

9/6, dagen man firar även tillsammans med Jonny Deep?

så himla mysigt det ser ut. älskar det här köket, så himla fint.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.