Tänk så mysigt allting blir när man kan bädda ner sig under ett duntäcke. Vart man än är, helst ute. Det är inte mycket som slår en stjärnklar himmel, en eld och ett duntäcke. Hampus och jag åkte till Mölle för att fira bröllopsdag förra torsdagen. Vi hade bäddat för att sova i bilen men precis när solen skulle gå ner tog vi fram våra solsängar, duntäcken och tände en eld nere på stenstranden. Vi grillade marshmallows och pratade om konsten att skapa en familj. Evigt tacksam över att jag fick Hampus att göra det med, världens gosigaste man.

 

 

51
38

”Det här var den bästa semestern i hela mitt liv” sa jag flera gånger förra året under vår husbilssemester. Det är precis som på den tiden när man inte hade barn och bara kunde fälla sätena i sin bil, slänga in en madrass och bege sig ut på äventyr. Inte veta vart man skulle vakna upp nästa morgon, bara att det med säkerhet skulle vara på en vacker plats. Precis så är det med husbilssemester bara lite barnvänligare. Vill ni höra om vår sverigetur från förra året?

Varberg

Vi började i Varberg. Min Pappa har delvist växt upp här så jag tycker ju att detta är min barndoms paradis. Här gjorde vi ett litet nybörjarmisstag, vi bokade plats på en camping. Tänkte att första natten kunde väl vara bokad så improviserar vi sen. Vi insåg ganska direkt när vi hamnade bredvid en van campare med eget staket och medhavd grill som började dra lite oskrivna regler för oss, att detta gör vi inte om. Apelvikens camping var detta och ligger vackert ända nere vid havet. Vi åkte och badade på Getterön, som också har en camping men hann inte med Varbergs stadskärna. Det gör vi nästa gång för hit vill vi åka igen och igen.

Det är klart skönt med camping att man har dusch och toalett tillgängligt. Här är Hampus och Gottfrid nyduschade och fina.
Med en liten Beate i famnen bara någon månad gammal.

Båstad

Efter Varberg körde vi tillbaka till Skåne och Båstad och slog läger för natten i Kattviks hamn. Vi somnade till ljudet av vågor och vaknade till nygräddade våfflor. Våra kompisar Christin med familj har hus precis här men vi lyckade inte matcha veckan då de var hemma. Annars är husbil ett väldigt härligt sätt att träffa vänner man bor långt ifrån. Man kan åka runt i hela Sverige och hälsa på. Göra sociala stopp, och be om att få låna en dusch och lite el samtidigt.

Det tidiga morgondoppet i Kattvik

Torekov

Det blev en natt i Torekov också, bara för att där är så fint och för att alla restauranger hade leksaker till barn att leka med.

Mölle

Över en sommar, den här sommaren, blev Mölle en favorit och ett glädjefyllt stopp. När vi tittar tillbaka på bilder härifrån skulle man kunna tro att det är i medelhavet vi är och semestrar. Vi åt middag på Krukmakeriet, fikade i en gammal brandstation, sov en natt på Grand hotell och badade från alla söta stenbryggor. På vägen sedan stannade vi och åt äggkaka på Flickorna Lundgren, en klassiker tydligen.

Kvällsdoppet i Mölle.
Hos Flickorna Lundgren

Österlen

Sen åkte vi hem för vi bor ju i världens paradis. Och vill man ha lite tips på vad man kan göra på Österlen i sommar gjorde jag en guide för ett tag sedan. Jag rekommenderar varmt en husbilssemester hit.

Vi ses på rastplatserna i sommar!

32

Har ni sett Stockholm Boogie nån gång? Den typ av stockholmsnatt önskar jag mig nån gång. Även om vi hade det rätt bra igår också, Louise och jag.

Jobbet tog mig till Stockholm den här gången. Jag hade två roliga möten och förenade dem med lite nöje. Nöje på Hallwylska palatset, en stor utebar mitt i ett museum. Vi serverades drinken influencer, tillsammans med en snygg pumflaska handsprit.

Efter att ha insupit stockholmsatmosfär på tjusig uteservering i underbart sällskap begav Louise och jag oss hem. Hem till henne och hennes familj där vi skulle laga middag och prata runt köksbordet till midnatt.

Det mjuka kvällsljuset gjorde hemvägen extra fin.

<3

 

 

33

Några av inläggets klänningar köpte jag för flera år sedan och har burits vid många festliga tillfällen. Andra har bara någon säsong på nacken men är en kär del av min garderob. Vissa har för detta inlägg sponsrats utav Marimekko. Gemensamt har de allihop att de kommer att finnas till uthyrning hos Kajsa Magdalena – Style for rent till hösten. Foto: Jenny Brandt Grönberg.

 

Prästkrage från topp till tå.

Helakka-klänning i skönaste bomullspoplin finns att köpa här.

 

Midsommar, kompisar och lupiner.

Klänning till vänster finns att köpa här. Klänning till höger finns att hyra här.

 

Inspiration från Marimekkos spännande arkiv.

Marimekko arkivklänning finns att hyra här.

 

En dröm i silke.

Silkesdröm är slutsåld online men går att få tag på i butik.

Glad midsommar från mig och Marimekko!

37
  • Just wanna view more of
  • Style

Vill du bo mellan mig och Karl Fredrik på Eklaholm typ? Köp då denna dröm.

Alla bilder är från Hemnet. Är ni sugna kan ni kika mer här.

28
  • Just wanna view more of
  • Home

Och har blivit så fint uppvaktad av familj och vänner. Vi höll till på Hörte brygga som känns som det absolut bästa stället att vara på när solen strålar och allt man vill är att dricka bubbel och skratta med bästisar.

Kommer ni ihåg när jag firade 33-årsdagen med kalas i Ramsåsaskola här. Eller förra året här. Fint det är med blogg, att kunna titta tillbaka.

 

30
27

Jag har precis gjort en Heja Livet takeover på Instagram. Jag hade sett fram emot den väldigt. Kanske fasat den lite. Men mest längtat. Efter att få berätta om min kläduthyrning som jag gått och blivit så stolt över. Och det var kul. Precis så kul som jag tänkte att det skulle bli.

Även om jag med gråten i halsen en gång vände mig mot Hampus och frågade; ”vem sjutton vill höra mig prata om paljetter när världen brinner och en man blir mördad av polis på gatan?”

Heja Livet, som är så fruktansvärt orättvist fördelat.

41

Vi hängde klänningar på linor i växthusets tak. Hade blommor i håret. Matchade klänning med nyplockad lupin. Gjorde diadem av prästkragar. Det är så himla roligt när vi gör sånt här. Ni kommer snart att få se det färdiga resultatet som en del i ett samarbete med Marimekko. Foto: Jenny

25