2019-10-14

Att klä sig för en tillställning | FEST

Avslutar veckorna här med FEST! Om jag ska vara ärlig så går jag sällan på fest, hur deppigt, bjud in mig allihopa! Men även om jag sällan är på fest är min garderob alltid redo för en tillställning. Jag gillar att klä upp mig, maxat från topp till tå.  Jag vill känna mig cool och med rejäla axlar är det svårt att inte sticka ut. Ju mer desto bättre. Om det ska va, ska det fasen va.

Klänning: Hm x Kenzo
Klänning: Asos

Dagsfest

Jag försöker bli bättre på att klä upp mig även till vardags eller varför inte till en middag med vänner eller för en stan/barrunda. Östersund är inte direkt känd för sitt nattliv vilket betyder att man får hitta på sina egna anledningar till att lufta dyrgriparna i garderoben. Min kompis Amanda och jag brukar ossa varandra ”Nu kör vi!!” ”jajemen!!” och jag älskar det! 

Klänning: HM Studio
Klänning: Ganni

Vart jag shoppar

Jag skulle vilja säga att det inte finns någon magisk formel till hur jag shoppar, det är verkligen en skattjakt. Mitt bästa tips är dock att söka på både engelska och svenska. Dom sökorden jag använder oavsett om det är i onlinebutik eller internet överlag är: 

  • Embellished
  • Puff sleeve
  • Sequins
  • Oversize 
  • Ball Gown
  • Dramatic – sleeve- dress – top – shirt etc.

    I övrigt handlar jag mest på tradera, Vestiaire eller i fb- grupperna Labels we love, Circle of clothes, Benhård som chuck norris och Salongen.
Klänning: Uppsydd av en kompis mamma
Uppklädd för bröllop i baddräkt och palazoobyxor

Styling

Jag gillar att välja ut ett plagg eller en accessoar och sedan bygga upp min outfit från det. Många av mina favoriter i garderoben talar för sig själv. Alla har sin egen karaktär och lever sitt eget liv och jag är tacksam över att jag får följa med på resan. Det härliga är att jag blir lite roligare när jag ansträngt mig, det jag har på mig blir en förlängning av mig själv och sinnesstämningen förstärkt. Det krävs inte så mycket för att det ska kännas fest så stylingen kan hållas simpel om jag inte känner för att spacea ur:) Varför inte rosa eyeliner, tuppkam, turban, bryta av med mönstrade strumpbyxor eller visa lite/mycket hud?

Turban ärvd från mormor

Jag tänker så här. Livet är för kort för regler och tvivel. Klä dig precis som du vill för resten av ditt liv!
Och tack för att jag fått skriva av mig här och för alla hejarop. Det betyder så mycket <3
På återseende. Ps. ni hittar mig här på instagram i vanliga fall. Puss å kram /Johanna

13
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Coolaste jag vet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.