2019-09-23

Drömmar i blått, gult, rutigt och rosa.

Jag har bundit buketter hela dagen och dessutom lärt mig teorin bakom det hela så nu är jag rätt mör, kan jag lova. Kom hem med ett tåg som var försenat, bar på en tung kasse med blommor och hann precis natta den minsta som vrålade i protest eftersom hon är i en riktigt pappig fas. Tur att jag råkar ha ett barn till, som faktiskt vill vara med mig. Nu sover alla och jag sitter här för mig själv och surfar runt på nätet och hittar mängder med grejer jag hade vill ha. Och om jag hade gränslöst med pengar så hade jag klickat hem allt PÅ STUDS. Men nu har jag inte det så det blir det ingenting av. Men drömma kan man ju och här är mina drömplagg just nu; ett ljuvligt stycke tröja, gärna ihop med den här underbara kjolen. Den rosa stickade tröjan faller också under kategorin Drömplagg och skulle gladeligen kombineras med den rutiga kjolen bredvid. Den tredje drömkombon är den här fina randiga tröjan tillsammans med omlottkjolen i kanske årets finaste mönster.


Och sist men inte minst – de här två jackorna. Den randiga för lite piffigare tillfällen och den quiltade för alla andra. Eller nej förresten, vad säger jag, jag skulle bära dem jämt. Samtidigt. På varandra.

Godnatt!

/ Sandra, som även finns på instagram och vardagskonst.se

7

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.