2019-09-01

JWHF STYLE CHALLENGE #4

Vilken vecka vi haft hörni och hjälp vad mycket fint det finns att gotta sig i under #JWHFstylechallenge. Ni är helt otroliga. Jag tackar hjärtligast för veckan on the backend och avslutar tiden i rampljuset med en sammanställning från den gångna veckan. Enjoy!

MÅNDAG: Suit up!
Den här looken fick ni se redan i måndags, men blir ingen bra sammanställning utan så here it comes again. Gick all in på Gossip Girl-looken, men bytte om innan jag sprang ut genom dörren pga allvarliga svettattacker. Måste anordna GG-kalas pronto.

TISDAG: Gemetri
Ännu en dag i vintage och lånade plagg – nu med cirklar och linjer i fokus. Hoppade på scarf som topp-trenden och kompletterade med en oversizeskjorta av bekvämlighetsskäl.

ONSDAG: Syslöjd (JWHF ♥ F/ACT)
I onsdags var det vår dag och det firades i remake-klänning från F/ACT Movements lånegarderob! 🙌🏼 Jag är heeeelt betuttad i den här klänningen – inte bara snygg utan otroligt skön också. Råkar du ha två t-shirts och två kjolar över bör du kapa designen rakt av.

TORSDAG: HISTORIA
Det finns väl ingen plats på jorden med mer spännande historia än Hogwarts? Hade gärna gått ”back to school” om det var dit vi menade, men väntar dessvärre fortfarande på antagningsbrevet.

FREDAG: Roliga timmen
I fredags blev det en blandning mellan sträng svenskalärare och sprallig förstaklassare. Grandma goes street-stilen var tillbaka och nya låneplagget från Jumperfabriken var på. Någon fler än jag som är väldigt inne på koftor just nu?

LÖRDAG: Friluftsdag
I lördags hände det hörni, jag blev hästtjej! Vad är mer mellanstadie än det? Har inte suttit på en hästrygg på säkert 15 år och min röv känner fortfarande av det. Kan också vara den mest nervösa ”tumme upp” jag skådat.

SÖNDAG: Skolavslutning
Skolkade från skolavslutning och spenderade halva dagen i sängen framför senaste säsongen av 13 reasons why. Herreguuuud så spännande det var. Fuskade och postade en gammal bild från i våras när vi körde ”7 dagar i samma plagg” med F/ACT. I dare you to try!

Vilken var din favoritdag? //@mariellekrus

För er som rör sig i Göteborgsområdet nästa helg vill jag passa på att påminna om årets hållbara modeevent F/ACT Festival på Världskulturmuseet nu på lördag. Det kommer bjudas på föreläsningar, panelsamtal, klädswop och mycket mer – helt gratis så klart. Ses vi där?

8
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

SÅ FIN! Älskade exakt alla outfits och vill också ha remake-klänningen 😍 Vem har gjort den?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.