2019-07-24

Mitt mest använda plagg: la jupe!

kjol : kjol, plagg som fästs runt midjan och täcker kroppens nedre del, av växlande utseende, längd och vidd men vanligen åtsittande om livet, ofta med en linning, ibland fastsydd vid en livdel.

kjol från Rodebjer, skor från Swedish Hasbeens

Kjolen, The skirt eller La jupe. Kärt plagg har många namn. Speciellt mitt kära plagg- kjolen eller klänningen buren som kjol under en sweatshirt, topp eller skinnjacka. Ett plagg som enligt mig är ypperligt att klä upp och klä ner. Min mans absoluta favoritplagg likaså- det hjälper ju ändå lite med smicker de pissdagar jag känner mig ful, fel eller bara har uppsvullen mage pga mina underbara utflippade hormoner eller tarmar. Favoriten är nog kjol, tshirt och sneakers, sandaler eller boots.

kjol från Gestuz, skor från Vans
kjol från Stine Goya, sandaler från Stine Goya

Kjol är ju ändå förbannat praktiskt. Man kan dölja kraftiga vader, alltså har gäller det ju verkligen att välja rätt längd så den inte slutar mitt på min starka muskel… Man kan ha den i alla väder, barbent, strumpbyxor, med sandaler, sneakers, stövlar, med jeans under – ja, möjligheterna är typ oändliga.

klänning från La Redoute, sandaler från Stine Goya
klänning från H&M trend, sandaler från Rodebjer

På sommaren är detta mitt favoritplagg pga älskar tshirt. Kombon i sig är liksom given och tack vare både leoprints (lugn, gillar även andra mönster) och andra färgglada tyger kan man liksom gå från strand till fest med ett par klackar i väskan. Älskar sådant! Sen inte att förglömma är just ombytesmöjligheterna under kjolen på stranden. Win win!

Jag jobbar inte särskilt med outfitbilder. Har aldrig känt mig bekväm i att be någon fota mig eller ens tycka att det känns normalt. Har flest bilder uppifrån som ni får nöja er med…

kjol från Mango, boots från Acne studios
klänning från Ganni, tröja från H&M trend
kjol från Ganni, sandaler från H&M premium quality
klänning från H&M trend, boots från Zara

Ja, kjolen är liksom mitt plagg. Hoppas att det är ett plagg som du också gillar!

Hörs har snart igen!

KLARA

15

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.