2019-07-22

En outfit som är @klararipa

Nämen hej!

När jag upptäckte JWHF tilltalades jag av en oas av färg som plötsligt florerade i mitt flöde. Äntligen bloggare som pratade till mig med inlägg som innehöll just vad jag önskade att detta världsvida spindelnät skulle erbjuda: färg, livet, känslor, personlighet, mod och framförallt HÖGT och LÅGT. För hur kan man skriva om det fina (och hur blir det fina ens fint?!?!) om man inte nämner det fula, som egentligen inte är fult alla gånger- kanske snarare det verkliga livet?

Jag heter Klara, lever bonusfamiljsliv i Malmö med mina tre avkommor (åldrarna 12, 10 och 5) och man. Jag jobbar som projektledare inom marknad på ett arkitektkontor och älskar den kreativa sfär jag omringar mig med.

Jag älskar kläder. Jag älskar skor. Det har jag alltid gjort. Jag har alltid brytt mig, trixat, fixat, sytt själv och haft svårt att hålla mig till det avskalade och klassiska. Jag älskar leopard (finns en del under #leopardjavisst) och övriga animalprints, glitter, mönster och… ja, ni hör ju själva- jag jobbar inte som arkitekt och jag urskiljer mig rätt starkt från den svartvita klädkoden på min arbetsplats.

Kläder gör mig glad. Det kan tyckas ytligt att bry sig så mycket (och det kanske det är) men för mig speglar sig hur jag mår rätt tydligt i vad jag har på mig. Jag har försökt hålla mig till det strama och klassiska för att ”passa in” men det lyser liksom genom. Jag behöver och vill ha färg och mönster. So, so be it.

Men en outfit som är Jag är nog allt som innehåller leopard. Hela mitt möhippegäng dök upp i leopard, mina kollegor kommenterar titt som tätt och enligt mig borde leopard vara en färg. Dock är det viktigt att det är RÄTT LEOPARD. Sjukt att man nästan har en akademisk examen i Leopardkunskap (30 p). Men det är liksom ändå viktigt. Rätt storlek på fläckarna, rätt balans på de beigea tonerna och man skulle kunna säga att Ganni ändå är experter på den fronten. Där finns liksom leobalansen! Här är ett urplock av det som finns i min garderob.

Som sagt, det här med lagom kanske inte riktigt skulle definiera mig. Men här är i alla fall den enda svartvita outfit jag äger! Jag finns på @klararipa om ni vill få en mer av mig. På @klarasseconhand finns delar av garderoben när intresset svalnat eller när jag får ångest över allt som bara hänger och som borde bli älskat av någon annan ägare. Reflektioner kring högt och lågt finns vidare på kaos is on när sådant hinns med…

Vi hörs här de närmsta två veckorna. Har ni frågor om hur man kan överdosera med färg och mönster är det bara att ställa dem. Eller annat ni undrar såklart! Be my guest!

Kram // Klara 

@klararipa

13

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.