2019-06-08

En ny matchning

Okej, detta blir mitt sista gästbloggningsinlägg här på Just Wanna Have Fun, och nu ska jag slå in en ENORMT öppen dörr, men är det inte lite fint med vitt ändå? På sommaren? Jag fattar att alla himlar med ögonen nu och ba ÖH JA ALLA VET ATT VITT KAN VARA FINT PÅ SOMMAREN?! Men jag har fan aldrig fattat det förr. Eller rättare sagt, jag har blivit nykär i vitt. Nyupptäckt det! Fantastisk färg. Så då får det räknas som en ny matchning. Helt enkelt. Jag har införskaffat ett flertal plagg i vitt. TILL OCH MED VITA JEANSSHORTS! Det är helt kritvita och underbart fina, men jag har inte använt dom än så det finns ingen bild. Har också en ny vit skjorta (min första nånsin typ!) men den har jag inte heller använt än. De ligger i garderoben och väntar och längtar efter varmare väder. Vitt och värme är ljuvligt.

Men jag bar vitt idag. Faktiskt. Och kände mig tjusig. Enkel. Effortless. På bästa sätt.

 

Vitt plus denim är, igen, en given sommarklassiker, men aldrig tidigare i min värld. Det är så himla fint. Så ursomrigt! Med slarvigt hår, trassligt av havsbad, och början början till lite solfärg på huden. Så såg jag ut idag. Och kände mig som en sommardröm. Jag har tidigare nämnt att känslan är allt. Jag klär mig helt på känsla och när känslan är rätt så känns allt så lätt. Så kul! Tänk vad en liten jeanskjol matchad med en gammal vit blus kan göra för humöret.

Tack för den här tiden! Det var jättekul att gästblogga här! Eller, för att säga som min treåring säger, ”supermegakul!”.

Vill ni se mer av denna person med snurrig stil och noll koll på läget, men med mycket glädje i kläder och som alltid vill åt en lös känsla, så finnes jag på @kobranhuggertill på Instagram! Där finnes, förutom outfits och såndant, även en del kroppspepp och en stor dos naket! Vi ses!

/ Kajsa, eller Kobranhuggertill

11

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.