2019-06-06

Mitt mest använda plagg

Jag gillar att variera mig. Omväxling förnöjer. Jag vill använda olika plagg hela tiden. Jag vill använda alla mina plagg (en bra dag, en dålig dag vill jag inte använda något alls, då är alla usla!) (men det var ju inte det detta inlägg skulle handla om). Jag vill byta varje dag. Älskar förändring. Men! När jag tittade igenom min mobil så var det ett plagg som dök upp om och om igen. Och igen!

Nämligen denna kjol! Det är en ganska nyköpt kjol som jag fick till halva priset, även fast den inte var nedsatt egentligen men den var felmärkt (eller ja, rättmärkt, för min del) så de fick stå sitt kast. Tack för det! Den är i alla fall helt underbar. Och matchar till allt! Det är det bästa med leopardmönster (eller djurmönster överlag), det matchar typ allt. Otroligt lätt att bära. Och man känner sig alltid snygg.

Jag är ett stort fan av kjolar, och har alltid varit. De har varierat i längd genom åren. I högstadiet var det knälångt som var grejen. I gymnasiet såg man fan inte vad som var bredden och vad som var höjden på kjolen pga så korta. I dag är de oftast lite längre, en klassisk vadlängd är ju urtjusigt. Även om en kortare kjol alltid har en plats i mitt hjärta.

Den här kjolen, som alltså tydligen är mitt mest använda plagg utan att jag ens märkt det, är ganska fantastisk. I sommar ska jag bära den utan strumpbyxor med bleka sommarben. Jag längtar! Tror den kommer vara fantastisk över en bikini. Eller att ta på mig på kvällen, när middag ska ätas. När jag har duschat och skrubbat sanden av kroppen. I skymningen. Precis innan kvällsbadet. Då kommer denna kjol verkligen leva upp. Leva ut! Den här kjolen är ett sånt plagg som gör en outfit så mycket roligare. Om jag inte riktigt vet hur jag vill klä mig är den ett säkert kort. Fin till t-shirt eller randigt eller stickat. Rosa, gult, vitt, svart, blått. Matcha leo med leo, varför inte? Det blir bra!

 

/ Kajsa, eller Kobranhuggertill

11

Kommentera

Riktigt bra plagg!
Vill ha precis en sån

Sjukt snygg! Älskar leo 😍

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.