2019-05-25

En outfit som gör mig glad

Avslutar mitt gästbloggande här på justwannahavefun med en outfit som gör mig glad! En älskar väl ett set ändå? Det är så himla enkelt att klä sig, bara att hänga på och en vet att det funkar ihop. Slet en hel del på det här förra sommaren och ser fram emot att slita på det ytterligare i år. Och bära såhär, färgmatchat med grön t-shirt, min gröna Karla och nya tofflorna från Rodebjer. Setet är från Anna Glover x H&M förra året.

 

 

 

 

 

Tack för de här två veckorna! Vill ni fortsätta följa mig så gör ni det här: Stilkontot_

Och glöm inte att om du köper en säker förlossning hos Läkarmissionen för 150kr och skriver en kommentar på mitt senaste inlägg så är du med i utlottningen av otroliga priser. Bara gör det! Tävlingen pågår till söndag kl 12.00. PUSS!

 

 

 

 

5
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Malin

Älskar din Instagram. Tack för inspiration till att våga lite!

jwhfstylechallengebloggen

Men å! Tack! ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.